Verlichting

verlichting

dali_led

Goede verlichting zorgt ervoor dat uw medewerkers veilig kunnen werken, dat ze zich prettig voelen en het meest belangrijke; dat uw product onder de juiste omstandigheden gemaakt wordt. GeTiB maakt simulaties met behulp van projectiesoftware en calculaties voor het licht.
Wij hebben reeds verschillende projecten succesvol afgerond. Of het nu gaat om conventionele verlichting of een volledig lichtplan inclusief automatische sturing op basis van sensoren, tijd van de dag, of stand van de zon, GeTiB is de ervaren partner die uw project succesvol implementeert.

Slimme verlichting

Verlichting die per armatuur te schakelen en dimmen is, en zelfs terugkoppeling geeft wanneer het tijd is voor vervanging. Centrale aansturing die rekening houdt met de inval van daglicht, zonsopkomst en tijd van de dag. Innovatief, milieubewust én kostenbesparend

Biodynamische verlichting

Simuleer het verloop van de dag d.m.v. het aansturen van de intensiteit, kleur en warmte van uw verlichting. Geef uw personeel de extra energie in de ochtend d.m.v. extra toegevoegd blauw licht, en pas de verlichting geleidelijk automatisch aan gedurende de rest van de dag zodat uw medewerkers ook morgen weer energiek aan de dag beginnen.