Uw partner op het gebied van elektrotechniek

Met een vast team van professionals is GeTiB uw betrouwbare partner op het gebied van elektrotechniek en automatisering van bedrijfsprocessen. Verschillende aansprekende klanten vertrouwen op de expertise van onze medewerkers. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt, met als doel onze klanten te kunnen voorzien van de oplossing die het best bij hun specifieke situatie aansluit. Weten wat GeTiB voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Contact.

…en ook:

Het automatiseren van een productieproces kan uw bedrijf veel geld besparen. GeTiB vertelt u hoe u uw productie kunt automatiseren en wat daarvoor nodig is.

Lees meer.

Een modern kantoorgebouw bevat steeds meer technologie. Van beveiliging tot verlichting, gebouwbeheer wordt complexer naarmate er meer technologie wordt geïnstalleerd.

Lees meer.

Een woonhuis is tegenwoordig voorzien van steeds meer technologie. Naast verlichting, thermostaat en televisie kunt u hierbij denken aan uw alarmsysteem, zonnescherm en raambekleding.

Lees meer.